Staking streekvervoer

Web Wie vandaag met het streekvervoer reist moet opnieuw rekening houden met stakingen. Web Vanaf volgende week maandag gaat het streekvervoer opnieuw landelijk staken.


Na62296bsc7smm

Eigenlijk zou er in het najaar nog een vierdaagse landelijke.

. Web Werkgevers in het regionale openbaar vervoer willen tijdens de vijfdaagse staking van het personeel niet onderhandelen met de vakbonden meldt. Op donderdag 23 februari wordt er door het CNV extra gestaakt op de treintrajecten Zwolle-Enschede en Zwolle. Web Tot en met vrijdag 10 februari staat het streekvervoer voor een beter CAO.

Web 3 hours agoVandaag is de eerste dag van in totaal vijftien stakingsdagen waarop medewerkers in het streekvervoer hun werk neerleggen. Web Komende zes weken stakingen in het streekvervoer als werkgevers niet over de brug komen Door Casper Schrijver 24 februari 2023 Als de werkgevers in het. Ov-staking In het streekvervoer wordt donderdag en vrijdag gestaakt nadat overleg over een.

Deze keer op twee verschillende. Een deel van de buschauffeurs en treinmedewerkers legt het werk neer. Dat meldde vakbond FNV vanmorgen na een.

Web Duizenden buschauffeurs machinisten en conducteurs in het streekvervoer leggen morgen en vrijdag het werk neer. Web Het streekvervoer gaat opnieuw landelijk staken. Want het water staat de medewerkers aan de lippen.

De vakbonden CNV en FNV hebben weer landelijke acties aangekondigd in het streekvervoer. Dat betekent dat een deel van de bussen komt te. Vakbond FNV kondigt vijftien nieuwe stakingsdagen verspreid over zes weken.

De vakbond stuurde vorige. Web In september en oktober legden stakers het streekvervoer verspreid over het hele land ook al plat. Onder de cao Streekvervoer werken zon 13000.

Web 1 day agoEr is voor 15 dagen staking in het streekvervoer aangekondigd door het personeel van streekvervoerders Connexxion Arriva Transdev incl. De stakingsdagen zullen over. Web Het streekvervoer gaat staken.

Geef de mensen in het. Web 20 hours agoHier wordt per regio en treintraject weergegeven wat de verwachte gevolgen van de staking zijn voor reizigers. Web De stakingen in het Utrechtse streekvervoer zijn na deze week nog niet voorbij.

Web Staking streekvervoer - YouTube 3 dagen lang werd er gestaakt in het streekvervoer. Web Er komt opnieuw een landelijke staking van het streekvervoer. Web Stakingen in openbaar vervoer Zaterdag 25 februari zondag 26 februari en maandag 27 februari 2023 geen stakingen.

Web Het gaat om een staking in het streekvervoer. De staking begint volgende week maandag en duurt vijf dagen. Web Het streekvervoer gaat vanaf volgende week maandag opnieuw landelijk staken deze keer vijf dagen achtereen.

Dat meldt vakbond CNV. Dat meldt CNV nadat werkgevers niet hadden. Web Staking OV streekvervoer.

De staking zal vijf dagen duren maakt CNV bekend. Web 58 minutes agoChauffeurs in het streekvervoer leggen vandaag opnieuw hun werk neer om een betere cao af te dwingen. De 15 stakingsdagen die nu zijn aangekondigd op de.

Wat merkt de reiziger daarvan. De vijfdaagse staking begint volgende week maandag en heeft betrekking op dertienduizend werknemers met.


Arriva Bussen Rijden Donderdag Ondanks Staking Streekvervoer Dagblad Van Het Noorden


Landelijke Staking In Het Streekvervoer Niet Alleen Woensdag Maar Ook Vrijdag Groot Sneek


Vvmc Dreigt Met Aansluiting Bij Landelijke Staking Streekvervoer Haarlemsdagblad


Vakbonden Kondigen Nieuwe Reeks Stakingen Aan In Streekvervoer Deze Week Op Woensdag En Vrijdag Rtv Utrecht


Staking Streekvervoer In Amstelveen Amstelveenz


Bblwqbbmza6uem


Streekvervoer Gaat Weer Plat En Niet Voor Maar Een Dagje


Geen Bus En Trein Door Staking Streekvervoer Omroep West


Staking Streekvervoer Mag Doorgaan


Werkgevers Streekvervoer Nieuwe Staking Brengt Niks Gooieneemlander


9jkwvau1pu7s1m


Opnieuw Nieuwe Stakingen In Streekvervoer


De Ondernemer Reizigersvereniging Wil Einde Aan Stakingen In Het


Komende Zes Weken Stakingen In Het Streekvervoer Als Werkgevers Niet Over De Brug Komen Fnv


Nndll5prbvvm6m


Komende Week Woensdag En Vrijdag Nieuwe Stakingen In Het Streekvervoer


Rrnyqihtviro0m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel